Zvezdarac i nekadašnji zamenik predsednika Opštine Zvezdara Zoran Vuletić svojim delom garantuje budući razvoj opštine Zvezdara.

Zoran Vuletić – Ujedinjena demokratska Zvezdara (Video)

“U periodu 2008-2016. godine sam obavljao dužnost zamenika predsednika Opštine Zvezdara. To je najverovatnije najdinamičniji period razvoja u poslednjih 30-40 godina, i mislim da je u redu podsetiti koji je to bio period i kada je taj razvoj zaustavljen.

Zaustavljen je 2016. godine dolaskom na vlast Srpske napredne stranke u Opštinu Zvezdara, a samo ću podsetiti na najznačajnije stvari koje smo uradili u tom periodu.

Rekonstruisan je kompletno Sportski centar Olimp, Ustanova kulture ‘Vuk Karadžić’, doneto je desetine regulacionih planova koji su osnov za razvoj, pre svega, infrastrukturni na Zvezdari.

Rekonstruisan je Bulevar (kralja Aleksandra) na najznačajnijem delu od Vukovog spomenika do Cvetkove pijace. Posebno bih istakao staru školu u Mirijevu, koja je posle 120 godina postala svojsvrsni centar Mirijevaca.

Osnovan je volonterski centar za pomoć starijima i najugroženijima.

Opština Zvezdara je u tom periodu dobila niz nagrada. Meni je lično najdraža nagrada Evropskog pokreta za dostupnost i javnost u radu. Prvi put je neka opština donela odluku da budžet stavi na sajt i da mogu građani da ga prate potpuno transparentno.

Sve te stvari koje smo uradili u tom periodu nadam se da su dobra garancija i razlog zbog kojih mogu da tražim podršku i na ovim izborima, jer od 2016. do 2020. godine svedoci smo izgradnje jedinu desetina i desetina ‘ležećih policajaca’ i razbuktale divlje gradnje, što ja mislim da nije dobar znak i nije dobra osnova da neko dobije ponovo poverenje i obnovi mandat.

Mislim da bismo morali zajedno, u sinergiji, građani i naša lista Ujedinjena demokratska Zvezdara, da potražimo ređenje i nastavimo razvoj naše opštine tamo gde je stao 2016. godine.”

Lista “10. Ujedinjena demokratska Zvezdara – Zoran Vuletić”

GDF Info