Podršku listi ’10. Ujedinjena demokratska Zvezdara – Zoran Vuletić’ pružaju Filip David, Svetislav Basara, Nenad Prokić, Milivoj Bešlin, Rade Veljanovski

Svetislav Basara, pisac i kolumnista lista Danas: “Umesto pokušaja da se promene, prosperitet i stabilnost nametnu odozgo, pomoću velikih priča koje su po pravilu šarene laže, pokušajmo da nešto promenimo odozdo, iz susedstva, iz mesne zajednice, iz opštine.”

Rade Veljanovski, profesor Fakulteta političkih nauka i potpredsednik Građanskog demokratskog foruma: “Lokalni izbori nisu ništa manje važni od republičkih. Na lokalnom nivou svi građani osećaju sve probleme bliže nego na drugim mestima, i na tom nivou ostvaruju najveći deo svojih potreba i svojih prava. Zato, građani Zvezdare, glasajte za sebe, glasajte za listu Ujedinjena demokratska Zvezdara koju predvodi Zoran Vuletić, jedan od prvih ljudi Građanskog demokratskog foruma.”

Filip David, pisac: “Poznajem Zorana, sarađivao sam sa njim, mogu da kažem da je veoma pouzdan, da je veoma vredan, da drži reč.”

Milivoj Bešlin, istoričar: ” Zoran Vuletić je čovek koji ima i taj pragmatični momenat u politici. Dakle, on ume da rešava probleme, on je spreman da radi i da se bori za ljude na lokalu u svojoj sredini, na svojoj Zvezdari.”

Filip David, pisac: “jedan takav odbornik na Zvezdari sigurno bi mogao dosta da učini, posebno za one koji žive na Zvezdari. Da se poboljša standard, da se urade neke stvari koje godinama nisu urađene.”

Nenad Prokić, dramaturg i profesor Fakulteta dramskih umetnosti: “Korak ka promeni čini mir bez velikih pobeda, čini ga sreća bez nepotrebnih žrtava, i bolji život bez velikih kamuflaža i fatamorgana. I društvo bez ugrađene ‘pantljičare’. Čini ga unošenje smisla u naše živote, i ja ću zbog svega ovog na Zvezdari glasati za Zorana Vuletića.

Zoran Vuletić, nosilac liste ’10. Ujedinjen a demokratska Zvezdara – Zoran Vuletić’: “Mislim da bismo morali zajedno, u sinergiji, građani i naša lista Ujedinjena demokratska Zvezdara, da potražimo ređenje i nastavimo razvoj naše opštine tamo gde je stao 2016. godine.”

Izbor je logičan – “10. Ujedinjena demokratska Zvezdara – Zoran Vuletić”

GDF Info